MENÚ DIARI 

MIGDIES DE DIMARTS A DIVENDRES NO FESTIUS 

Menú diari *

Migdies de dimecres a divendres no festius


PRINCIPAL A TRIAR

  • Amanida amb formatge de cabra
  • Esqueixada de bacallà ( supl.1 €)
  • Torrada d'escalivada amb anxoves
  • Canelons de rostit
  • Macarrons a la bolonyesa
  • Carxofes arrebossades
  • Cassoleta d'escalivada amb formatge de cabra
  • Albergínies amb mel
  • Musclos de roca a la brasa
  • Espàrrecs bladers

    >Crema de carbassó

SEGON A TRIAR

  • Botifarra amb mongetes del Ganxet o patates fregides
  • Galtes ibèriques desossades
  • Vedella amb bolets ( supl. 2€)
  • Calamarcets amb ceba confitada
  • Pollastre a la brasa amb patata al caliu
  • Conill a la brasa amb patata al caliu
  • Paella (dijous)
  • Entrecot (supl. 5€)
  • Hamburguesa de bou amb foie (supl. 6€)
  • Bacallà a la muselina d'all (supl. 6€)

POSTRE

Flam amb nata, cheese cake, sorbet de llimona o mango, trufes, mel i mató, gelat de vainilla

amb xocolata calenta, iogurt amb crema de fruits del bosc, delícies Brunet o crema catalana.

Villarin o Buvi (gelat de xixona amb xocolata negre) +1,9€

INCLOU

Copa de vi , aigua i pa de coca ( no inclou ni cervesa ni refrescos)

*Màxim 8 persones. 19,80€

ORGANIC WINE & CO
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar