MENÚ DIARI
MIGDIES DE DIMARTS A DIVENDRES NO FESTIUS
Menú diari *
Migdies de dimecres a divendres no festius
PRINCIPAL A TRIAR
- Amanida amb formatge de cabra
- Esqueixada de bacallà ( supl.1 €)
- Torrada d'escalivada amb anxoves
- Canelons de rostit
- Macarrons a la bolonyesa
- Carxofes arrebossades
- Cassoleta d'escalivada amb formatge de cabra
- Albergínies amb mel
- Musclos de roca a la brasa
- Espàrrecs bladers
>Crema de carbassó
SEGON A TRIAR
- Botifarra amb mongetes del Ganxet o patates fregides
- Galtes ibèriques desossades
- Vedella amb bolets ( supl. 2€)
- Calamarcets amb ceba confitada
- Pollastre a la brasa amb patata al caliu
- Conill a la brasa amb patata al caliu
- Paella (dijous)
- Entrecot (supl. 5€)
- Hamburguesa de bou amb foie (supl. 6€)
- Bacallà a la muselina d'all (supl. 6€)
POSTRE
Flam amb nata, cheese cake, sorbet de llimona o mango, trufes, mel i mató, gelat de vainilla
amb xocolata calenta, iogurt amb crema de fruits del bosc, delícies Brunet o crema catalana.
Villarin o Buvi (gelat de xixona amb xocolata negre) +1,9€
INCLOU
Copa de vi , aigua i pa de coca ( no inclou ni cervesa ni refrescos)
*Màxim 8 persones. 19,80€